• Algemeen
 • Vaargebied
 • Prijzen
 • Arrangementen
 • Catering
 • MeeVaarDagen
 • Gastenboek
 • Fotoboek
 • Contactinfo
 • Nieuws
 • Links

Gastenboek 2016

2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002
Naast dagtochten verzorgen we ook 2- en meerdaagse arrangementen, zoals de jaarlijkse zomertocht. Er zijn al een flink aantal dagen geboekt. Als je vaarplannen hebt: neem contact op, want de populairste perioden zijn het eerste weg!

Matendag, afsluiting vaarseizoen, terug in Leiden (15-10-16)Vandaag hebben we met de maten de tjalk weer terug gevaren naar haar winterligplaats in de Haven in Leiden. We kijken terug op een prachtig vaarseizoen en zien al weer uit naar 2017. Vanaf april kan er weer gezeild worden!


Zomer-Zuiderzee-tocht (14 t/m 23-07-16)


Geweldig!! Voor de 12e keer mee met de zomertocht op de Vrouwe Fortuna! Tien dagen, stralende zon, warm, geen druppel regen! Donderdag vanaf Oude Wetering vertrokken. 's Nachts door Amsterdam gevaren, daarna via Pampus naar Muiden. In één ruk door naar Hoorn. De route ging verder: Medemblik, Urk, Oostvaardersplassen (Bocq van Kuffeler), overgestoken naar Marken. Via Durgerdam terug naar Amsterdam. Overnacht in Haarlem en nu, op weg naar Oude Wetering, terug naar af. Een geweldige zomertocht! Met veel dank aan schipper Wim, scheepskok Koen en de maten Tim, Maarten en Fanne! Jopie.

Wat hebben we geboft. De hele tocht schitterend weer. Zelfs een dag met schaduwscherm op het schip. Veel verschillende medevaarders. Wim, Koen, Tim, Fanne en Maarten bedankt voor jullie goede zorgen. Anneke.Zeilvakantie op de Vrouwe Fortuna. Alle dagen was het schitterend weer. Ik vertrok uit de omgeving van Almere. Vandaar gingen we naar het toeristische Marken, de volgende dag naar Durgerdam ten noorden van Amsterdam. Vanuit daar naar Amsterdam en dan via het Noordzeekanaal naar Spaarndam, over het Spaarne naar Haarlem. De laatste dag weer op weg naar Oude Wetering o.a langs de Kaag naar het Braassemermeer. Het was een leuke gezellige reis. Met dank aan de schipper Wim en Koen, de kok aan boord, en de maten Maarten en Fanne. Jeroen.We hebben geboft dat het mooie zonnige dagen waren. Mooie zeiltochten gemaakt over het Marker- en IJsselmeer. Zo heb ik veel meegemaakt, zoals Urk, Medemblik, Oostvaardersplassen enz. Ik wil jullie bedanken voor deze mooie gezellige 10-daagse zeiltocht. Als er weer een tochtje komt, hou ik me daarvoor aanbevolen. Groetjes, Ivo van Loenen.

Ik heb geboft dat ik erbij mocht zijn. Schitterend weer, mooie mensen, ook een toffe meid met wie ik mijn hut mocht delen.... Ik heb met volle teugen genoten. Bedankt allen, Olivi.Voor het 3e jaar mee en elke keer weer heel anders. Prachtig weer, geen regen gezien: dat was en is een cadeautje. Dank aan de medepassagiers voor de gezelligheid, Wim en Koen voor de gastvrijheid en de maten Maarten, Fanne en Tim voor de behouden vaart. Elly.Beste Koen en Wim, Dank je wel voor jullie gastvrijheid en goede zorgen. 6 dagen op dit mooie schip heeft me fysiek en mentaal goed gedaan. Zon, water, mooie vergezichten. Wat is Nederland mooi en bijzonder vanaf het water. Ik heb genoten. Ook dank aan mijn groepsgenoten die deze tocht extra kleur hebben gegeven door hun aanwezigheid en verhalen. Ik bedank ook Maarten (voor zijn rustige uitleg) en Fanne als 'maten'. Ik wens jullie alle goeds. Jeannette.

Vrijgezellenfeest Nicky (02-07-16)

Bedankt voor de prachtige reis op dit bijzondere schip. We hebben enorm genoten van dit vrij-gezel-lige avontuur. Wij wensen de Vrouwe Fortuna en haar bemanning nog vele veilige vaarjaren!

Hartelijke groet, Vrijgezellenfeest Nicky.Middagtocht ABN AMRO Westeinder (29-06-16)

Een heerlijke middag genoten en uitgewaaid aan boord van Vrouwe Fortuna. Ontzettend bedankt voor de gastvrijheid! Tot een volgende keer.

Team ABN AMRO Bank, Sector Bouw, Regio Noord-West.MeeVaarDag (05-06-16)

Wat een fijne tocht met de Vrouwe Fortuna! We hebben ook veel geleerd over zeilen. Prima catering. Heel erg bedankt voor deze fijne dag! Behouden vaart! Hartelijke groet, Mary en Roel.

Voor de 3e keer op MeeVaardag, nu samen met zoon Ries. Weer een super dag! Bedankt!
Hans & Ries.Een weekend feest: 35 jaar getrouwd! (06 t/m 08-05-16)

We hebben samen met onze kinderen en enkele vrienden ons 35 jarig huwelijk mogen vieren op de prachtige zeiltjalk Vrouwe Fortuna. Wat hebben we genoten van elkaar, het zeilen en niet te vergeten het prachtige weer. Wim en Tim bedankt. Hartelijke groet, Peter en Gea.Koninginne(meevaar)dag! (30-04-16)Wat leuk om na al die jaren over Vrouwe Fortuna gehoord te hebben nu eens mee te maken hoe bijzonder en leuk het is om mee te varen. Bedankt en bijzonder leuk om dit samen met de beide Robben te doen. Jan Willem

Leuk dat ik mijn 20 jarige relatie met jullie heb gevierd zonder Willem. Rob

Het was een bijzondere leuke dag. Wim heeft veel verteld over de geschiedenis van de omgeving en de prachtige boot. Echt een aanrader om nog eens te doen. Bedankt voor deze ervaring. Rob

Weer een heerlijk ontspannen dag gehad. Dank jullie wel. Erwin en Sophie.Dear Wim, I am extraordinarily grateful for the experience that you shared with me. It was simultaneously relaxing, highly informative and greatly enjoyable due to your earnest warmth. The trip aboard Vrouwe Fortuna has motivated me to both pursue outdoor activities more frequently and to appreciate the simple beauty of the Netherlands countryside. Thank you once again for this marvelous opportunity. Bobev (from Bulgaria)

Een hele mooie en actieve dag gehad, een prachtig schip! Heel erg gezellig & gelukkig mooi weer ook! Bedankt, voor herhaling vatbaar. Marco

Hartelijk bedankt voor de mooie dag op jullie prachtige schip! Bon vent a vous! Sandrine.55 jarig Huwelijk (17-04-16)Wij hebben ons 55 jarig Huwelijksfeest hier met Wim gevierd. Het was geweldig en we hebben genoten van het geweldige schip, de bemanning en en de heerlijke lunch en de gemoedelijke sfeer. Wim bedankt en graag tot ziens!
Ria en Gerard Schavemaker.Internationale zeildag (16-04-16)Thanks so much for such a beautifil booze cruise! I can't even feel my face! Stu

Thanks for sharing your knowledge and sailing us around. It was fun sailing with you. Anubhav

It was an awesome trip and I thouroughly enjoyed it. I honestly recommend this trip, Tim & Wim are very nice people to be with, helping you on this sailing trip. Rani

Thanks a lot for the trip. Loved it! Untill next time. Keshav

>

Te Gast in 2016

Nog even en het vaarseizoen begint weer. Dan ligt de Vrouwe Fortuna in Oude Wetering, klaar vele mooie tochten. We hebben al een flink aantal tochten geboekt, maar er zijn nog voldoende dagen vrij. Wacht echter niet te lang, want de populairste periodes zijn het snelst weg. De eerste MeeVaarDag is gelijk de opening van het vaarseizoen: zondag 10 april. Een week later vieren Gerard en Ria hun 55-jarig Huwelijk aan boord. Van 6 /m 8 mei genieten Gea en Peter uit Winterswijk met familie en vrienden van een lang weekend aan boord. Eind mei hebben we het traditionele mannenzeilweekend en in juli organiseren we weer onze jaarlijkse Zomertocht. Wanneer komen jullie zeilen?

Nieuwjaars-matenborrel (10-01-16)

We zijn 2016 traditioneel begonnen met de Nieuwjaar-matenborrel, afgesloten met een captains dinner. We hebben met z'n allen geproost op het nieuwe vaarseizoen: op zondag 10 april de eerste vaardag, een MeeVaarDag. We kunnen niet wachten om weer te gaan zeilen!
Voor meer reacties van onze gasten klik op een jaartal in onderstaande balk.
Zelf ook een keer varen? Neem contact op!


2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002